ПДТГ "Димитър Хадживасилев" стартира своето участие в първата българска училищна лига по електронни спортове сезон 4

Този уикенд отборите на ПДТГ "Димитър Хадживасилев" стартираха участието си в първата българска училищна еспорт лига. Търговската гимназия участва с два отбора - DTG Power по League of Legends и Ikonoma Team по Counter-Strike 2.

В събота отбора на DTG Power показаха своята сила и координация в играта, доминирайки върху LMA от началото до края на срещата. Състезанието беше напрегнато и интензивно, но DTG Power успяха да държат контрол над полето, използвайки стратегически подход и виртуозни индивидуални умения.

Капитанът на отбора сподели след мача: "Силно сме подготвени за този сезон и този успех е само началото на нашата кампания. Всеки член на отбора работи усилено, за да постигнем високи резултати и да предоставим на феновете ни вълнуващи моменти."

В неделя отбора на Ikonoma Team трябваше да се изправи срещу отбора на PALERMO, но поради технически причини, противниците на търговската гимнация отложиха срещата, а по късно и загубиха служебно. Така отбора на Ikonoma Team спечели служебно.

Нека пожелаем успех на двата отбора през сезона!