Национална философска конференция „Човек. Свят“, гр. Бургас

„Когато силата на любовта надмине любовта към силата, светът ще познае мира“ – вдъхновяващото представяне на Александра Павлова на Националната философска конференция „Човек. Свят“, гр. Бургас
На 14 и 15 март 2024 г. град Бургас беше домакин на 28-то издание на националната философска конференция „Човек. Свят“. Събитието събра ученици от цялата страна, които се включиха в оживени дискусии по различни теми, свързани с философията, етиката и социалните науки.
Сред талантливите участници беше и Александра Павлова, ученичка от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ от 10 а, която представи своя разказ на тема „Когато силата на любовта надмине любовта към силата, светът ще познае мира“.
Презентацията на Александра беше посрещната с аплодисменти от публиката и журито на конференцията. Нейното красноречиво повествование и умелото използване на метафори накараха слушателите да се замислят върху посланието на нейния разказ.
Александра Павлова бе водена от своят ръководител и ментор Антония Божанова. Оставаме горди и удовлетворени от участието си! Обещаваме си догодина отново да се изявим на същия форум!